Ketens & Innovatie

Binnen Vereniging Circulair Groningen is ons doel om de transitie naar de circulaire economie te versnellen en daar ook in te investeren. Om dit doel werkelijkheid te maken, focussen we op het creëren van duurzame ketens (binnen en buiten onze vereniging).

Daarnaast stimuleren we creatieve circulaire innovaties. We werken samen, ontdekken nieuwe mogelijkheden en wijken van de gebaande paden af. Zo versnellen we de circulaire economie.

Ga terug naar onze vijf pijlers pagina.

Onze leden

Elk lid van onze vereniging is een essentieel onderdeel van de versnelling en investering in circulaire economie. Iedereen is welkom bij Circulair Groningen. Of je nu een kleine maatschappelijke organisatie bent of een grotere overheidsorganisatie of commercieel bedrijf. We verwachten dat elk lid:

Hoe doen we dat?

We willen samenwerking tussen de leden stimuleren, zodat er nieuwe ketens ontstaan binnen Groningen en Noord-Nederland. Zonder innovaties verandert er niets. Slimme innovatie en creatieve ideeën zijn nodig om ons doel te laten slagen. Hoe pakken we dit aan? Als vereniging:

Meer weten over ons?

Laat je gegevens achter en maak vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze leden en onze ambitie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Vul hier je naam en e-mailadres in.