Kennis & Leren

Samen weten we meer! We geloven in de kracht van collectieve kennis en leren van elkaar. Het delen van inzichten, ervaringen en ontdekkingen verrijkt ons allemaal en helpt ons te versnellen en te investeren in een circulaire economie. Circulair Groningen organiseert daarom regelmatig kennissessies, waarbij we ingaan op de laatste ontwikkelingen en inzichten binnen de circulaire economie in Noord-Nederland.

Onze leden spelen hierbij een cruciale rol. Samen creëren we een levendige en dynamische vereniging waarin circulair handelen, het ontwikkelen van nieuw talent en het delen van kennis centraal staan.

We stimuleren elke vorm van circulair onderwijs aan de nieuwe generatie. Als we de jonge generatie kunnen leren over circulair ondernemen, dan kunnen zij later de impact maken die zo nodig is.

Ga terug naar onze vijf pijlers pagina.

Onze leden

Elk lid van onze vereniging is een belangrijk onderdeel van de versnelling en investering in de circulaire economie. Van elk lid verwachten we dat ze:

Hoe doen we dat?

Als vereniging zijn we actief betrokken bij een reeks initiatieven, die gericht zijn op het bevorderen van kennis en leren:

Meer weten over ons?

Laat je gegevens achter en maak vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze leden en onze ambitie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Vul hier je naam en e-mailadres in.