ONZE VIJF SPEERPUNTEN

De leden van Vereniging Circulair Groningen werken vanuit 5 speerpunten samen naar één doel: 50% minder primaire grondstoffen gebruiken in Groningen in het jaar 2030. In 2050 willen we 100% circulair zijn. Ambitieuze doelen, waarbij samenwerken en versnellen essentieel is.
  1. Ketens & Innovatie
  2. Kennis & Leren
  3. Verenigingsprogramma
  4. Ondernemerschap & Inkoop
  5. Campagne & Lobby

Ketens & Innovatie

Samen kunnen we meer. Als lid van onze vereniging investeer je, of wil je investeren, in de circulaire economie. Vanuit Circulair Groningen stimuleren en faciliteren we samenwerkingen tussen onze leden. Zo ontstaan creatieve, slimme innovaties en nieuwe ketens, die de circulaire economie versnellen.

Kennis & Leren

Met elkaar hebben we meer kennis. We kunnen veel van elkaar leren. Circulair Groningen organiseert kennisuitwisselingen, waarin we elkaar en geïnteresseerden op de hoogte houden van de circulaire economie in Noord-Nederland.

Verenigingsprogramma

Via ons verenigingsprogramma enthousiasmeren we leden om aan de slag te gaan met de circulaire economie. Door collectief samen te werken aan één gemeenschappelijk doel bereiken we meer. We verbinden en gaan er samen voor.

Ondernemerschap & Inkoop

Ingewikkelde wet- en regelgevingen en moeilijkheden rondom inkoop en financiering belemmeren organisaties om een circulaire economie te realiseren. Circulair Groningen ondersteunt en informeert over kansen en kijkt samen met de leden naar hoe het wél kan. We bundelen onze krachten en zoeken uit wat er nodig is om te kunnen opschalen en te versnellen.

Campagne & Lobby

De komende jaren zetten we Circulair Groningen steeds meer op de kaart. Wij en, nog belangrijker, onze leden zijn zichtbaar en weten elkaar steeds beter te vinden. Zo investeren we vanuit onze vereniging in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.

Meer weten over ons?

Laat je gegevens achter en maak vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze leden en onze ambitie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Vul hier je naam en e-mailadres in.