Terug naar Actueel
Ledenportret

Visie Partners

15 februari 2024

Een vereniging is niets zonder haar leden en wij stellen onze leden dan ook graag aan jullie voor.
In een reeks van bedrijven, kennisinstellingen en overheden die zich hebben aangesloten bij Vereniging Circulair Groningen, beginnen we met Visie Partners uit Sappemeer. Eén van de eerste leden die vol enthousiasme deelneemt aan onze beweging om de circulaire economie in Groningen te bevorderen. Visie Partners biedt wereldwijd Engelstalige opleidingen aan op het gebied van Supply Chain Management (SCM) en logistiek, gericht op multinationals en consultants.

De oprichting van Visie Partners vond plaats in 2006 door Derk Kuiper en duurzaamheid is een belangrijke pijler waar het bedrijf zich mee bezighoudt. Zo werkt Visie Partners samen met Amerikaanse partners aan Transformational Learning, waarbij bedrijven worden ondersteund bij het effectief implementeren van logistieke en Supply chain verbeterprocessen. Onlangs is dit framework vernieuwd met een training in duurzaamheid, waar Derk zelf ook een bijdrage aan heeft geleverd.

In een tijd waarin steeds meer bedrijven zich bewust worden van de noodzaak om duurzaamheid te omarmen, erkent Visie Partners de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd tijdens het vinden van de juiste aanpak. Visie Partners begrijpt dat veel bedrijven zich al inzetten voor deze uitdagingen, maar nog niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Bij Visie Partners is het een leerproces, waarbij ze samen met de leden van Circulair Groningen willen kijken naar de beste manier om duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsprocessen.

Ben je benieuwd naar meer verhalen van onze leden? Houd dan vooral deze website in de gaten! Wil je ook graag als ondernemer je circulaire verhaal delen? Mail dan naar communicatie@circulair-groningen.nl.

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

16 april 2024
Ledenportret

Alfa Accountants en Adviseurs

26 maart 2024
Nieuws

Acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen levensfase 2  “Get ready to scale”

21 maart 2024