Terug naar Actueel
Nieuws

Terugblik op een boeiende ALV en Themabijeenkomst!

8 maart 2024

Wat een geweldige opkomst van leden tijdens onze Algemene Ledenvergadering en Themabijeenkomst in ’t Feithhuis, Groningen gisteren! Dit keer stond alles in het teken van circulaire producten en diensten. Het was een dag vol kennisdeling, netwerken en inspiratie.

Max Papo van de Maripaan Groep, waar ’t Feithhuis onderdeel van is, trapte de middag af met een boeiend verhaal over de locatie en de activiteiten van het bedrijf.

De energie zette zich voort tijdens de ALV, waar onze voorzitter Heleen van Wijk terugblikte op het mooie eerste jaar van Vereniging Circulair Groningen. Een voorproefje van wat het komende jaar in petto heeft, zorgt er nu al voor dat de leden kunnen uitkijken naar nieuwe hoogtepunten en initiatieven.

Een bijzonder moment was de officiële bekrachtiging van onze samenwerking met CIRCO, wat resulteerde in de geboorte van de officiële CIRCO Hub hier in Groningen. Dit opent de deuren naar nog meer innovatie en duurzame ontwikkelingen.

Daarnaast is Bart Volkers na zijn rol als kwartiermaker nu aangesteld als onze nieuwe directeur en werden onze nieuwe teamleden Joyce Vink en Manon Prins voorgesteld aan de leden.

Deze mooie stappen markeren een nieuw hoofdstuk voor Vereniging Circulair Groningen.

De drie boeiende werksessies waren vervolgens een welkome aanvulling op de middag, vooral dankzij de deskundigheid van onze sprekers.

  • Micha Klaarenbeek van Ecoras deelde zijn inzichten over Levens Cyclus Analyse.
  • Eileen Blackmore van House of Design bracht ons in de wereld van Circulair Ontwerpen.
  • Guido Bootz van Merkactivisten bood waardevolle inzichten in Circulaire Branding en Communicatie.

Het was niet alleen een kans om te leren, maar ook om te netwerken met gelijkgestemde professionals die betrokken zijn bij de transitie naar een circulaire economie. De energie en passie voor duurzaamheid waren voelbaar in de ruimte.

Speciale dank aan de aanwezige leden en aspirant-leden voor hun actieve deelname en betrokkenheid. Samen zijn we sterker!

Heb jij ook circulaire ambities en wil je lid worden van onze vereniging?
Doe vooral mee!

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

16 april 2024
Ledenportret

Alfa Accountants en Adviseurs

26 maart 2024
Nieuws

Acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen levensfase 2  “Get ready to scale”

21 maart 2024