Terug naar Actueel
Nieuws

Presenteer jezelf op de Duurzame Proeftuin van de Promotiedagen 2024

18 juni 2024

Het thema van de Promotiedagen (5 & 6 november) is dit jaar De Groene Horizon, want de toekomst van Noord-Nederland is groen!

Het Noorden heeft de ambitie de groenste regio van Europa te worden; een koploper in de transitie naar van fossiele naar duurzame energie en van een lineaire naar een circulaire economie. Er liggen grote kansen voor het Noorden.

Binnen de Vereniging Circulair Groningen bundelen bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties hun krachten. Dit doen we op regionaal niveau rond specifieke thema’s zoals biobased grondstoffen, procesindustrie en bouw, maar ook breder.

We organiseren samenwerkingen en gaan samen, tijdens evenementen, de diepte in. Bijvoorbeeld over de verschillende wet- en regelgevingen, circulaire inkoop en onderwijs. Zo jagen we met z’n allen de circulaire economie in Groningen aan.

Meer dan genoeg redenen dus om dit jaar met de Promotiedagen een partnerschap aan te gaan. Zo realiseren wij samen een Duurzame Proeftuin. Een heel inspiratieplein vol duurzame bedrijven, innovaties en koplopers in de circulaire economie. Twee dagen lang zal er een goed gevuld en inspirerend circulair programma op en rond dit plein zijn. Denk aan kennissessies, een speciale Podcast studio waarin circulaire onderwerpen aan bod komen en ga zo maar door. Oftewel, de Duurzame Proeftuin wordt dé plek waar je wilt zijn tijdens de Promotiedagen op 5 & 6 november 2024.

Als lid van onze vereniging krijg je de kans om jezelf te presenteren op dit unieke plein. Dit kan middels een houtbouwstand of een flexunit en met 10% korting speciaal voor onze leden.

Iets voor jouw bedrijf? Binnenkort zal de organisatie van de Promotiedagen contact opnemen met al onze leden.
Heb je voor die tijd al vragen? Stuur een mail naar Richard Lunenborg.

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Leuk artikel over Circulair Groningen in het VerenigingsMagazine

3 juli 2024
Nieuws

Terugblik Delfsail - Het roer gaat om!

19 juni 2024
Nieuws

Presenteer jezelf op de Duurzame Proeftuin van de Promotiedagen 2024

18 juni 2024