Terug naar Actueel
Nieuws

Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

16 april 2024

Dinsdag 28 mei 2024 is het weer zover: een nieuwe editie ‘Duurzaam Geld zoekt Circulair Ondernemer’. Dé plek om als circulaire ondernemer je financiële mogelijkheden te verkennen.

Tijdens dit event ga je op speeddate met een of meerdere financiers en kom je er in een middag achter waar je kansen liggen. Daarnaast word je bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen in de financiering van circulaire businessmodellen.

Waarom je hierbij wilt zijn

  • Er gaat een uitgebreid selectieproces aan de speeddates vooraf. Alle financiers kijken van te voren kritisch naar jouw bedrijfsinformatie en pitchdeck. Zo kom je alleen in gesprek als er daadwerkelijk kans is op een match voor financiering.
  • Er is een breed palet aan financiers aanwezig op het event. Dit zijn allemaal koplopers in het financieren van duurzame initiatieven. Denk hierbij aan banken, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, crowdfunders en subsidieverstrekkers. Je kan op speeddate met tot wel 3 financiers op een middag.
  • Heb je net die ene financier gemist tijdens de speeddates? Grijp je kans tijdens de netwerkronde.
  • Maak kennis met andere circulaire ondernemers en ga in gesprek over jullie gedeelde kansen en uitdagingen.

Dus aan alle circulaire ondernemers met een concrete financieringsvraag: grijp deze mooie kans! Aanmelden voor ‘Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer’ kan tot en met 25 april 2024.

Meer informatie Aanmelden

Inschrijven als financier?
Als financier of investeerder deelnemen aan dit evenement? Meld je aan via deze link.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Circl, Brabant Onderneemt Circulair en het Versnellingshuis met bijdragen van Circular Finance Lab, BOM en Braventure.

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Geslaagde Ronde Tafel Bouw en kick-off voor het Blauwe Huis

14 mei 2024
Nieuws

Masterclass Leiderschap in duurzame transformatie

26 april 2024
Nieuws

Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

16 april 2024