Terug naar Actueel
Nieuws

Circulair Groningen opent kantoor in DE STEK

01 maart 2024

Vandaag, op vrijdag 1 maart, heeft ons gloednieuwe kantoor in DE STEK zijn deuren officieel geopend! Voorzitter Heleen van Wijk en kwartiermaker Bart Volkers hebben samen met een aantal enthousiaste belangstellenden de openingshandeling verricht.

De keuze voor DE STEK als onze nieuwe locatie is niet toevallig; het is een prachtig verzamelgebouw waar duurzaamheid en werkgeluk op de eerste plaats staan. Als vereniging zijn we vastbesloten om onze circulaire ambities in Groningen waar te maken, en met deze stap zetten we een belangrijke volgende stap op dat pad.

Een extra bijzonder tintje aan onze nieuwe ruimte is de inrichting, die met zorg is verzorgd door een van onze eigen leden, Opnieuw! Daarnaast is de hardware geleverd door Remarketed uit Leek. Het is geweldig om te zien hoe onze community samenwerkt en elkaar ondersteunt, niet alleen in woorden maar ook in daden.

Wij nodigen jullie van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor. Samen blijven we bouwen aan een duurzame, circulaire toekomst voor onze prachtige provincie.

 

 

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Leuk artikel over Circulair Groningen in het VerenigingsMagazine

3 juli 2024
Nieuws

Terugblik Delfsail - Het roer gaat om!

19 juni 2024
Nieuws

Presenteer jezelf op de Duurzame Proeftuin van de Promotiedagen 2024

18 juni 2024