Terug naar Actueel
Nieuws

Bart Volkers benoemd als directeur van Circulair Groningen

7 maart 2024

Op de goedbezochte ALV en Themabijeenkomst van Circulair Groningen, vanmiddag in ’t Feithhuis in Groningen, is Bart Volkers officieel benoemd als de nieuwe directeur van Vereniging Circulair Groningen. Heleen van Wijk, voorzitter van het bestuur, over de keus: “In Bart zien we als bestuur een betrokken directeur die staat voor de verenigingsleden. We zijn verheugd met deze benoeming en zijn overtuigd van zijn capaciteiten om onze vereniging verder te brengen in de richting van een duurzame en circulaire toekomst voor heel Groningen”.

Bart Volkers brengt een langjarige ervaring met zich mee in de circulaire economie, zowel in de samenwerking met het bedrijfsleven als met overheidsinstanties. Zijn brede kennis en achtergrond maken hem een waardevolle aanwinst voor de vereniging. “Gedurende de periode als kwartiermaker bij onze vereniging heeft Bart, samen met onze leden, de vereniging professioneel opgestart en uitgebouwd tot het punt waar we nu staan. Zijn toewijding aan het betrekken van leden en het begrijpen van de behoeften in de markt hebben onze vereniging sterk gepositioneerd”.

Wij kijken uit naar het komende verenigingsjaar en streven ook dit jaar weer samen met onze leden naar een duurzamere en circulaire toekomst voor Groningen.

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

16 april 2024
Ledenportret

Alfa Accountants en Adviseurs

26 maart 2024
Nieuws

Acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen levensfase 2  “Get ready to scale”

21 maart 2024