Terug naar Actueel
Ledenportret

Alfa Accountants en Adviseurs

26 maart 2024

Graag stellen wij Carl Drenth, directievoorzitter Alfa Accountants en Adviseurs in Groningen en Assen, aan jullie voor.

Alfa accountants en adviseurs is een landelijke accountantsorganisatie die bekend staat als een brede, zakelijke dienstverlener. Bij Alfa accountants en adviseurs gelooft men sterk in het creëren van duurzame waarde voor medewerkers, klanten en maatschappij. Dit doen ze onder andere door overal dicht bij te zijn en door altijd vooruit te blijven kijken.

“Duurzaamheid is continuïteit, en elke onderneming krijgt er mee te maken”, zegt Carl Drenth. Alfa accountants en adviseurs streeft ernaar om met elke klant het gesprek aan te gaan over duurzaamheid om als onderneming niet plotseling verrast te worden. Er zit een uitdaging om als Alfa accountants en adviseurs bedrijven in de keten te helpen verduurzamen en vervolgens zaken goed vast te leggen.

Carl benadrukt dat Alfa accountants en adviseurs een belangrijke rol speelt binnen het netwerk van de vereniging en gelooft dat de vereniging de vooruitgang op het gebied van de circulaire economie in Groningen kan versnellen. Hij wijst op specifieke bijdragen, zoals de ondersteuning van de ontwikkelingen rondom het Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en het deelnemen aan discussies en ideeën met betrekking tot rapportageontwikkelingen.

Ben je benieuwd naar meer verhalen van onze leden? Houd dan vooral deze website in de gaten! Wil je ook graag als ondernemer je circulaire verhaal delen? Mail dan naar support@circulair-groningen.nl.

GERELATEERD NIEUWS

Nieuws

Leuk artikel over Circulair Groningen in het VerenigingsMagazine

3 juli 2024
Nieuws

Terugblik Delfsail - Het roer gaat om!

19 juni 2024
Nieuws

Presenteer jezelf op de Duurzame Proeftuin van de Promotiedagen 2024

18 juni 2024