Doe mee!

De kracht van onze vereniging zit in samenwerking. Samen weten we meer, doen we meer en bereiken we meer. Rondom onze vijf speerpunten zorgen we voor elkaar en voor Groningen. Als lid van Vereniging Circulair Groningen:

  • Ga je samen met gelijkgestemden aan de slag om circulaire vraagstukken op te lossen.
  • Krijg je toegang tot onze evenementen en bijeenkomsten.
  • Bouw je aan een circulair netwerk in Groningen.
  • Ben je niet alleen voor jezelf lid. Nee, we doen dit samen! We bouwen samen aan de circulaire beweging in Groningen. We delen, leren, brengen én krijgen.
  • Ben je oprecht gemotiveerd om te starten met de circulaire economie.
  • Neem je deel of wil je actief deelnemen aan de circulaire economie.

Wil jij ook, samen met onze leden, starten met de versnelling en investering in de circulaire economie van Groningen? Schrijf je dan in als lid van Circulair Groningen.

Meer informatie?

Heb je interesse om je aan te sluiten bij Vereniging Circulair Groningen, maar wil je eerst nog wat extra informatie?

Inschrijfformulier

Fantastisch dat jouw organisatie zich officieel wil aansluiten bij de vereniging van bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties die de circulaire economie in Groningen willen versnellen en realiseren. Vul de gegevens van onderstaand formulier volledig in. Graag ook een korte omschrijving van de bedrijfsactiviteit en het logo van je organisatie in hoge resolutie voor vermelding op onze website. Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je vanuit ons een definitieve bevestiging van de inschrijving. Liever via een andere methode inschrijven? Download het inschrijfformulier als PDF.

Ledenbijdrage

Vanuit de vereniging vragen we van onze leden:

  1. Een bijdrage passend bij jouw organisatie om lid te worden van de vereniging. De verschillende criteria zijn vind je terug in het formulier onder Contributie. 
  2. De inbreng van circulaire projecten, samenwerkingen of het actief bijdragen aan een bestaand projecten.
  3. Een proactieve, nieuwsgierige en open houding.
  4. Ambassadeurschap binnen en buiten eigen organisatie om transitie naar Circulaire Economie in Groningen en Noord-Nederland te versnellen.

Inschrijfformulier

Wil je dat we over een korte omschrijving en het logo schakelen met de persoon die verantwoordelijk is voor communicatie binnen de organisatie? Laat zijn haar/gegevens dan achter bij het veld 'Contactpersoon communicatie'.

Contactpersoon beslissingsbevoegd


Tweede contactpersoon

Indien van toepassing


Contactpersoon communicatie

Indien van toepassing


Circulaire vraag/aanbod

Indien al bekend


Contributie

Selecteer het juiste tarief/criteria
Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW. De contributiebedragen worden elk jaar vastgesteld door de leden tijdens de ledenvergadering. Die van 2024 zijn vastgesteld. Het lidmaatschap heeft een looptijd van drie jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengt tot opzegging. Inschrijving tijdens het jaar geldt met een terugwerkende kracht vanaf 1 januari van het desbetreffende jaar

Ondertekening

Meer weten over ons?

Laat je gegevens achter en maak vrijblijvend kennis met onze vereniging, onze leden en onze ambitie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Vul hier je naam en e-mailadres in.