Terug naar Actueel

Ledendag Circulair Groningen

Ledendag
11 juli, 2024

Exclusief voor leden van Circulair Groningen organiseren wij op donderdag 11 juli een gezellige ledendag in de bijzondere omgeving van de Heemtuin in Muntendam. Het wordt een dag vol inspiratie en verbinding, waarin informatieve sessies, teambuilding en het gezellig samenzijn elkaar op een leuke manier afwisselen.

We starten de dag met een inspirerende sessie waarin we samen aan de slag gaan met de propositie van de vereniging. Wat is het gezamenlijke verhaal dat we naar buiten brengen en wat betekent dat voor jouw cruciale rol als lid van Circulair Groningen? Deze sessie wordt verzorgd door Guido Bootz van Merkactivisten.

Na deze gezamenlijke sessie gaan we in een ontspannen setting de natuur rondom de Heemtuin verkennen. Verwacht uitdagende en leuke activiteiten, speciaal voor deze dag ontwikkeld rondom onze eigen invulling van het begrip circulaire economie.

We sluiten de dag af met culinaire verwennerij! Na een dag vol inspanningen nodigen we jullie uit om te genieten van een smakelijke barbecue (vlees/vega), waarbij we kunnen napraten over de dag en nieuwe plannen kunnen smeden voor de toekomst.

We kijken ernaar uit om deze dag samen met jullie door te brengen!
Meld je tot woensdag 3 juli aan via onderstaand formulier (exclusief voor leden).

We willen elk lid de ruimte geven om bij deze ledendag aanwezig te zijn. In verband met beperkte capaciteit is er daarom per lid ruimte voor 1 persoon. In overleg kunnen we dit uitbreiden tot 2 personen, mail hierover naar contact@circulair-groningen.nl.

Aanmelden

Waar: Heemtuin Muntendam (Nieuweweg 127, 9649 AD Muntendam)
Wanneer: Donderdag 11 juli 2024
Hoe laat: 14:00-20:00u
Door: Circulair Groningen

Programma

14:00-14:15u Inloop en ontvangst
14:15-16:00u Opening door Bart Volkers en Heleen van Wijk
Plenaire sessie – Het verhaal van Circulair Groningen (door Merkactivisten)
16:00-16:15u Pauze
16:15-18:00u Teambuilding activiteit
18:00-20:00 BBQ en gezamenlijke afsluiting

We willen, we moeten en we kunnen de circulaire economie samen realiseren.

ANDERE ACTIVITEITEN

Bijeenkomst

Open Huis voor nieuwe leden en geïnteresseerden

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan het versnellen en realiseren van de circulaire economie? Tijdens deze bijeenkomst voor nieuwe leden en geïnteresseerden vertelt Bart Volkers (directeur) er alles over.

10 september, 2024
15:00 tot 18:00
De Stek Groningen
Symposium

Symposium Biobased en circulair bouwen: van ambitie naar realisatie

Wat is er nu echt nodig om je biobased en circulaire ambities waar te maken? Waar liggen de kansen en hoe gaan we dat samendoen? Daar gaat het over tijdens dit symposium dat wij met BuildinG organiseren.

4 juni, 2024
13:00 tot 18:00
BuildinG