Terug naar Actueel

Cursus 'Circulair Bouwen' aangeboden door HanzePro.

Cursustraining
2 februari, 2024

Neem ook deel aan de cursus ‘Circulair Bouwen’ aangeboden door HanzePro.

Op 2 februari 2024 start HanzePro weer met de cursus Circulair Bouwen .

Vanaf 2023 zijn alle uitvragen van overheden en gemeenten maximaal circulair. Dit is een van de mijlpalen in de Nationale Transitieagenda Circulaire Bouweconomie. Om circulair te kunnen uitvragen, moeten bouwprojecten nu al circulair worden ontworpen. Als je werkzaam bent in de bouw en infrasector, is het van groot belang voldoende kennis en inzicht te hebben over circulair bouwen. Na het volgen van deze cursus heb je voldoende tools en inzicht om in de praktijk met circulair bouwen aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training bedoeld?

Cursisten zijn werkzaam in bouw en infra. Adviseurs, beleidsmakers, ontwerpers en projectleiders, die werkzaam zijn bij gemeenten, provincies, waterschappen, architecten- en adviesbureaus, woningbouwcorporaties, bouw- en infrabedrijven en vastgoedontwikkelaars.

Deelnemers hebben minimaal 2 jaar werkervaring en willen zich verbreden en verdiepen rond duurzaamheid en circulair bouwen en dit vertalen naar hun eigen werkpraktijk.

Meer informatie over de cursus is te vinden op https://lnkd.in/e3j-cgkQ

Cursus Circulair Bouwen

Inschrijven en/of vragen
Inschrijven kan ook op de website. Interesse, maar heb je nog praktische of inhoudelijke vragen? Stuur dan een e-mail naar: hanzepro.sofe@org.hanze.nl en er wordt contact met je opgenomen.

We willen, we moeten en we kunnen de circulaire economie samen realiseren.

ANDERE ACTIVITEITEN

Bijeenkomst

Inspiratiemarkt Hanzehogeschool

22 november, 2023
13:00 tot 15:00 uur
Aanmelden Extern